Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На засіданні про забезпечення надходжень до місцевих бюджетів

, опубліковано 16 вересня 2021 о 16:30

Днями у виконкомі Інгулецької районної у місті ради (м. Кривий Ріг) відбулось чергове засідання із забезпечення надходжень до місцевих бюджетів та самоврядного контролю за використанням земель з питання необхідності оформлення правовстановлюючих документів на землю відповідно до вимог чинного законодавства.

Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у засіданні робочої групи прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, онлайн,  начальник Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб Лариса Лосицька та головний державний ревізор - інспектор Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Олена Вергеліс.

У ході проведення заходу заслухані суб’єкти господарювання, які використовують земельні ділянки без правовстановлюючих документів на землю та мають заборгованість з плати за землю та нерухоме майно.

На засіданні визначені механізми вирішення проблемних питань по оформленню правовстановлюючих документів на землю відповідно до вимог чинного законодавства, погашення заборгованості з плати за землю.