Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці прийняли участь у засіданні комісії з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до державного та місцевого бюджетів і погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат

, опубліковано 16 вересня 2021 о 16:15

Днями в приміщенні виконкому Довгинцівської районної у місті ради (м. Кривий Ріг) відбулось засідання районної комісії з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до державного та місцевого бюджетів і погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат.

У нараді від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) прийняли участь: заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій (онлайн) та головний державний ревізор-інспектор Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС Дмитро Шкленський.

У ході засідання обговорювались питання:

стану заборгованості по платі за землю станом на 01.09.2021;

стану заборгованості по податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, акцизному податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, адміністративним штрафам та штрафним санкціям за порушення законодавства у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів станом на 01 .09.2021.

За результатами засідання учасниками розроблено ряд заходів для забезпечення збільшення надходження до міського бюджету та ліквідації заборгованості із сплати податків суб’єктами підприємницької діяльності.