Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бойовий дух – вдалий старт у боротьбі за перемогу: у м. Дніпрі пройшла Спартакіада працівників Державної податкової служби України

, опубліковано 04 вересня 2021 о 13:20

Тільки вмотивовані і сильні командним духом спортсмени здатні вистояти і досягти успіху у змаганнях.

За ініціативою ДПС України відновило своє існування спортивне свято – Спартакіада працівників Державної податкової служби України (далі – Спартакіада).

Дніпропетровщина 3 та 4 вересня 2021 року приймала учасників Спартакіади – представників Головних управлінь ДПС у Запорізькій, Донецькій, Луганській, Полтавській, Сумській та Харківській областей.

Позитивний командний дух – найважливіший складник будь-яких досягнень.

Яскраве підтвердження тому – Спартакіада проходила у дружній, радісній і теплій атмосфері.

Пірнувши у захоплення спортом, фахівці державної податковою служби  стали єдиним цілим. Дух єдності відчувався і на полі, і на трибунах. Свято об’єднало і організаторів, і учасників, і вболівальників.

Спартакіада дійсно стала справжнім святом: це відчувалось і під час урочистого шикування команд, і під час змагань, і під час нагороджень.

Різнокольорові, яскраві та сонячні кольори, які вибрала для себе кожна команда, також створювали атмосферу торжества.

Вирій емоцій, жага до перемоги – це той настрій, який панував впродовж двох днів під час змагань.

Результати говорять самі за себе.

Перемогу з міні-футболу команди виборювали протягом двох днів.

Найкращою у цьому виді спорту стала команда податківців Дніпропетровщини. Азартно з вірою у власні сили команда Головного управління ДПС у Дніпропетровській області на шляху до перемоги прикладала максимальні зусилля і стала сильнішою у матчах з командами Запорізької, Донецької, Луганської, Полтавської, Сумської та Харківської областей.

Перше місце і золота медаль отримані заслужено! Дніпро – чемпіон!

На другому місці – команда Запоріжжя, бронзову медаль отримали податківці Луганщини.

У запеклій боротьбі проходило і змагання з волейболу. За результатами змагань у командному заліку золото добула також команда Головного управління ДПС у Дніпропетровській області. Дніпро – лідер! Податківці Запоріжжя отримали срібну медаль, на третьому місці – команда ГУ ДПС у Луганській області.

Отже, учасники команд продемонстрували високу майстерність та силу єдності.

Звісно, важливою і потрібною ціллю змагань є залучення кожного до постійних занять спортом. Однак є ще одна функція Спартакіади, яка не менш вагома, – це поєднання людських сердець. Змагаючись у різних видах, податківці відкривають у собі спортивні таланти, а спілкуючись між собою, знаходять нових друзів, однодумців, близьких по духу людей. Тут панує атмосфера щирості та рівності, тож на Спартакіаді створюється світ гармонії.

Дніпропетровщина може пишатися високим рівнем проведення Спартакіади!

Сумно, але свято колись закінчується. І хоч необхідно розлучатися, кожен учасник цього, вже тепер традиційного заходу, отримав позитивний заряд емоцій та піднесений настрій. Спартакіада подарувала всім можливість відірватись від звичайних буденних справ, рутинної офісної роботи, мозкового штурму та домашніх клопотів, навчила виконувати завдання та досягати цілей з ентузіазмом.

Найкращі ж з учасників змагань вибороли право представляти свою область у фінальному турі Спартакіади.

Тому ми не прощаємось, а говоримо до побачення! До нових зустрічей! До нових перемог!

Фотоматеріали