Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У м. Дніпрі пройшло урочисте відкриття Спартакіади працівників Державної податкової служби України

, опубліковано 03 вересня 2021 о 17:06

З метою пропагування здорового способу життя, для зміцнення здоров’я фахівців податкової служби, як найвищої соціальної цінності, та організації активного відпочинку податківців відроджена традиція проведення Спартакіади працівників Державної податкової служби України (далі – Спартакіада). До м. Дніпра 03 вересня 2021 року завітали команди Донецької, Запорізької, Луганської, Полтавської, Сумської та Харківської областей. Учасників спортивного свята зустрічала команда Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС).

Програмою заходу передбачені командні змагання з міні-футболу, волейболу та настільного тенісу протягом 03 та 04 вересня 2021 року.

Загальне керівництво підготовкою та проведенням Спартакіади здійснювалось Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) під головуванням начальника – Чуб Ганни.

В організації Спартакіади приймали участь також Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби, асоціація футболу Дніпропетровської області, Дніпровський фаховий коледж спорту та ін.

Під звуки Державного Гімну України та підняття Державного Прапора України відбулося урочисте відкриття Спартакіади на території спортивного комплексу – стадіоні «Олімпійські резерви», який є першим в області універсальним спортивним майданчиком.

Спартакіаду відкрив почесний гість – заступник Голови Державної податкової служби України Тітарчук Михайло. Він привітав учасників і підтримав відновлення спартакіад, активізацію фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у податкових органах.

Тітарчук Михайло побажав кожному учаснику продемонструвати свої вміння, мужність, витривалість та здобути перемогу, а тим, хто виявиться найкращими – гідно представляти свою область на фінальному етапі Спартакіади.

У вітальному слові Чуб Ганна зазначила, що спортивна гра, змагання – це знайомство, спілкування, а у подальшому – і дружба. Спартакіада, у першу чергу, підтримує корпоративний дух, об’єднує податківців в єдиний колектив! Ці важливі цінності не обмежуються тільки спортивною атмосферою.

«Впевнена, що такий братерський дух залишиться з учасниками змагань і у повсякденному житті», – констатувала керівник ГУ ДПС.

Для підтримки команд у спортивному святі взяли участь начальник ГУ ДПС у Запорізькій області Афонов Роман та начальник ГУ ДПС у Луганській області Височина Ольга.

Основне призначення Спартакіади – це залучення працівників ДПС до занять фізичною культурою і спортом; підвищення спортивної майстерності працівників; визначення і відбір кращих спортсменів та збірних команд Спартакіади для участі у міжнародних турнірах, змаганнях та ін.

 

Команди областей з ентузіазмом та захопленням підтримали ідею відродження спартакіад та з великим бажанням взяли участь у змаганнях. Потужною підтримкою для них стали вболівальники: з трибун лунали речівки, звуки барабанів та звукових труб.

Уже сьогодні учасники змагань відчули дух перших перемог.

Так, в перший день Спартакіади підведено підсумки у змаганнях з настільного тенісу.

У командних змаганнях та змаганнях серед чоловіків перемогу одержали податківці Запорізької області.

Жіноча команда Сумської області отримала також золоту медаль.

Серед команд чоловіків бронзову медаль виборов представник ГУ ДПС у Дніпропетровській області Лєсунов Юрій.

Після відкриття Спартакіади заступник Голови Державної податкової служби України відвідав унікальний сучасний інтерактивний муніципальний Музей історії Дніпра.

Крім того, Тітарчук Михайло та керівники ГУ ДПС областей – учасників Спартакіади завітали до нової експозиційної локації – Музею історії податкової служби Дніпропетровщини, відкриття якого відбулося напередодні професійного свята та приурочене до 30-ї річниці Державної податкової служби України. У музеї вони ознайомився з експонатами, пов’язаними з історією та сучасними досягненнями податкової служби Дніпропетровщини.

Позитивні враження від спортивного свята, задоволення від неформального спілкування – це ті емоції, які дають натхнення і справжнє відчуття того, що кожний із нас – це частина команди, назва якої – Державна податкова служба України!

Фотоматеріали