Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Все про РРО – від «А» до «Я»» - в Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області проведено семінар з платниками

, опубліковано 09 серпня 2021 о 16:45

Питання проведення розрахунків у готівковій формі зараз на часі. Запровадження програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) – нової технології розрахунків, – спрощує ведення бізнесу і надає суб’єктам низку переваг над класичними касовими апаратами.

Сьогодні, 09.08.2021 за участі в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Мазур Ольга, заступника начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Дудника Романа та представників бізнесу в онлайн форматі проведено семінар, присвячений застосуванню РРО.

На семінарі розглядались питання пов’язані з реєстрацією РРО, вибором класичного або програмного РРО, перевагами програмного РРО.

Також особливу увагу приділено розрахункам при інтернет-продажах с доставкою товару за допомогою послуг інших суб’єктів господарювання; проведенню операцій через РРО у разі оплати сертифікатами, бонусами та дисконтами; розрахункам при доставці товарів кур’єром та іншим питанням, пов’язаним із розрахунками у готівковій формі.

Відкритий діалог з платниками податків перш за все дозволяє розуміти ті проблеми, які турбують бізнес, а конструктивна дискусія дозволяє сконцентрувати увагу на ефективній роз’яснювальній роботі.

Під час продуктивного діалогу визначено подальші напрямки взаємодії податківців і платників.