Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У форматі онлайн проведена зустріч з керівниками регіональних кампаній – членами Офісу Європейської Бізнес Асоціації у Дніпрі

, опубліковано 29 квітня 2021 о 15:07

Сьогодні, 29 квітня 2021 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у форматі онлайн проведено зустріч фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровської області з керівниками регіональних кампаній – членами Офісу Європейської Бізнес Асоціації у Дніпрі (далі – Асоціація).

У заході прийняли участь в. о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій; керівник Офісу Асоціації у Дніпрі Присяжнюк Катерина; керівник податкового комітету Асоціації Соседка Наталія; керівники регіональних кампаній – членів Асоціації, а також керівники структурних підрозділів ГУ ДПС.

В. о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій відкрив захід, привітав всіх учасників та подякував за підтримку чіткої позиції стосовно розвитку партнерських відносин між представниками бізнесу і податкової служби.

Присяжнюк Катерина подякувала за партнерські відносини та висловила впевненість у проведенні зустрічі у форматі конструктивного діалогу.

Леонов Валерій побажав плідної праці у вирішенні нагальних питань.

«На наш погляд, створена певна інформаційна платформа для комунікації між податківцями та бізнесом. І як наслідок, є позитивні результати після проведення таких заходів. Співпраця податкової служби з платниками податків, побудована на відкритості та прозорості, приносить свої плоди, адже високі показники надходжень до бюджетів – це наслідок спільної роботи», – зазначив в. о. заступника начальника ГУ ДПС

На заході розглянуті питання, пов’язані із змінами у правилах трансфертного ціноутворення, що діють з початку 2021 року; документальним оформленням виконання послуг нерезидентами; скасуванням мораторію на перевірки у 2021 році; нарахуванням земельного податку.

Крім того, фахівці ГУ ДПС ознайомили присутніх з перспективами розвитку електронного документообігу, у тому числі з нерезидентами.

Особливу увагу приділено удосконаленню процеса взаємодії між підприємствами та податковою службою.

«Зрозумілі правила оподаткування надають можливість бізнесу працювати у прозорому полі і залучати в регіон інвестиції. І надзвичайно важливою для забезпечення успіху у цьому напрямку є взаємодія, зокрема податкової служби і бізнес-спільноти», – констатував Леонов Валерій.

Під час зустрічі і податківці, і члени Асоціації енергійно обговорювали актуальні питання.

Присяжнюк Катерина зауважила, що якісний і системний діалог з платниками податків – запорука ефективної роботи бізнесу і своєчасного наповнення бюджетів.

Учасники подякували організаторам заходу за конструктивне спілкування і висловили впевненість, що діалог буде продовжено.