Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ефективна робота профспілок Дніпропетровщини – запорука результативної діяльності колективу

, опубліковано 02 березня 2021 о 10:29

Сьогодні, 02 березня 2021 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у форматі онлайн проведено зустріч фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровської області (далі – ГУ ДПС) з представниками професійних спілок Дніпропетровщини.

У заході прийняли участь в.о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС та представники профспілок Дніпропетровської області.

Леонов Валерій привітав учасників та  подякував всім за участь у заході.

На зустрічі розглядались питання співпраці з професійним спілками, напрямки роботи на майбутнє.

Результативна робота кожного колективу неможлива без комфортних умов, як соціальних, так і економічних, у забезпеченні яких важливу роль відіграють професійної спілки.

Профспілки надають працівникам матеріальну допомогу, здійснюють виплати на лікування, оздоровлення та відпочинок, організовують медичні обстеження.

Леонов Валерій зазначив, що плідна робота профспілок сприяє єднанню колективу, його розвитку, а також надає допомогу у нелегких життєвих соціально-економічних ситуаціях. Крім того, профспілки додають працівникам відчуття впевненості у захисті їх професійних інтересів.

«Профспілки діють виключно в інтересах колективу та піклується про здоров’я співробітників, тому їх ряди постійно поповнюються новими членами.

Члени профспілки були і залишаються фундаментом для розвитку кожної Профспілки, а ефективна Профспілка є найкращим мотивом, щоб стати її членом» зауважив в.о. заступника начальника ГУ ДПС.

Представники профспілок висловили слова вдячності за визнання їх ролі у плідній роботі колективу та запевнили, що і надалі будуть захищати права своїх членів.