Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено засідання «круглого столу» зі студентами Університету митної справи та фінансів

, опубліковано 02 березня 2021 о 10:21

Сьогодні, 02 березня 2021 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у форматі онлайн проведено засідання «круглого столу» фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровської області (далі – ГУ ДПС) зі студентами Університету митної справи та фінансів Дніпропетровської області.

У заході прийняли участь в.о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС, викладачі та студенти Університету митної справи та фінансів Дніпропетровської області.

Леонов Валерій привітав учасників та  подякував всім, хто  приєднався до  заходу.

На засіданні «круглого столу» обговорювались питання кадрової політики ГУ ДПС, деклараційної кампанії 2021.

Під час засідання «круглого столу» його учасникам нагадали, що наразі податкова служба області зацікавлена у нових молодих кадрах, які бажають працювати на благо держави.

Крім того, студентів проінформовано про деклараційну кампанію 2021, а саме: про те, які доходи підлягають обов’язковому декларуванню, строки подання декларації про майновий стан і доходи, сплату податкових зобов’язань за результатами декларуванню, а також про право на отримання податкової знижки.

Учасники «круглого столу» активно спілкувались з фахівцями податкової, адже тематика  заходу є актуальною і викликає інтерес у молодої аудиторію.

Конструктивний діалог підтвердив користь заходу.

Студенти отримали фахові відповіді на питання, які їх цікавили.

По завершенню «круглого столу» слухачі подякували податківцям за важливу інформацію і висловили сподівання на продовження спілкування у такому форматі у подальшому.