Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На онлайн семінарі про податкове законодавство

, опубліковано 16 березня 2021 о 11:32

Сьогодні, 16 березня 2021 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) та Територіального відділення «Асоціація платників податків України» в Дніпропетровській області (далі – Територіальне відділення АППУ) для представників бізнесу Дніпропетровщини проведено семінар.

У заході прийняли участь в. о. заступник начальника Головного управління ДПС Леонов Валерій та члени Територіального відділення АППУ, керівники і бухгалтери платників податків, що входять до складу Територіального відділення АППУ.

Семінар відкрив та привітав усіх учасників Леонов Валерій. Він побажав корисного спілкування і подякував присутнім за їх відгук і підтримку дистанційного.

«Сьогодні ми будемо розглядати новації податкового законодавства. Сподіваюсь, під час діалогу всі отримають відповіді на свої запитання та отримають усю необхідну інформацію для подальшого використання у своїй підприємницькій діяльності!» - зауважив в. о. заступника начальника ГУ ДПС. Особливу увагу податківець звернув на питанні щодо сплати податків. На семінарі також розглядались питання по надходженню коштів від використання природних ресурсів; погашенню податкового боргу; електронних сервісів ДПС та перевагу «Електронного кабінету».                                                 

Захід відбувся у форматі конструктивного діалогу.