Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч для рієлтерів Дніпровського регіону

, опубліковано 12 березня 2021 о 11:25

Сьогодні, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) та Дніпровського Відділення Спілки Фахівців з Нерухомості України (далі – ДРВ СФНУ) проведено зустріч для фізичних осіб – підприємців, які займаються підприємницькою діяльністю у сфері надання рієлтерських послуг.

У заході прийняли участь представники ДРВ СФНУ - рієлтери Дніпропетровської області, а також в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ольга Мазур.

Податківець відкрила захід та привітала учасників. 

Метою діалогу було роз’яснення норм чинного законодавства для суб’єктів господарювання, які провадять посередницьку діяльність пов’язану з наданням послуг з оренди нерухомості.

Особливо розглядалось питання щодо надання послуг з оренди нерухомості (рієлтерами) інформації про укладені за їх посередництвом цивільно-правових договорів (угод) про оренду нерухомості до контролюючого органу за місцем своєї реєстрації в строки, передбачені для подання податкового розрахунку, за формою, встановленою наказом Міністерства фінансів України від 13.05.2017 № 497.

Ольга Мазур детально пояснила порядок ведення обліку доходів і витрат на різних системах оподаткування та подання звітності і обрання видів діяльності.

Захід пройшов у дружній атмосфері. Всі учасники отримали відповіді на свої питання та подякували фахівцям податкової за корисну інформацію, яку вони одержали під час спілкування.