Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання "круглого столу" з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

, опубліковано 30 березня 2021 о 10:28

Нещодавно в приміщенні Головного управління ДПС у Дніпропетровській області за участю в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонова Валерія, начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб Самсоненко Євгенії та представників бізнесу відбулось засідання «круглого столу» з питань легалізації виплати заробітної  плати та зайнятості населення.

За круглим столом учасники обговорювали  питання щодо дотримання соціальних гарантій, недопущення виплати заробітної плати менше рівня мінімальної заробітної плати, значення офіційного оформлення трудових відносин та соціальних ризиків для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно.

Під час бесіди Валерій Леонов наголосив на необхідності дотримання норм чинного законодавства стосовно прав і гарантій найманих працівників та нагадав, що громадяни, які погоджуються на нелегальне працевлаштування та нелегальну оплату своєї праці, ризикують втратити соціальні гарантії, гідне пенсійне та соціальне забезпечення.

На завершення платники  податків отримали відповіді на запитання  та  друковану продукцію щодо переваг офіційного працевлаштування найманих працівників.