Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Взаємодія державних органів у вирішенні питань тривалого перебування підприємств у процедурах банкрутства

, опубліковано 29 березня 2021 о 14:01

Сьогодні, 29 березня 2021 року за організацією Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) в режимі онлайн (за допомогою платформи ZOOM) відбулась спільна нарада за участі представників Господарського суду Дніпропетровської області, Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, Головного управління ПФУ в Дніпропетровській області та арбітражних керуючих.

Від ГУ ДПС присутні в.о. заступника начальника ГУ ДПС Ольга Мазур, начальник управління по роботі з податковим боргом Світлана Цегельська та заступник начальника управління – начальник відділу моніторингу та інформаційно-аналітичного забезпечення управління по роботі з податковим боргом Шпак Наталія.

На заході розглянуті питання, пов’язані із тривалим перебуванням підприємств  у процедурі банкрутства та погашенням кредиторських вимог.

Особливу увагу акцентовано на погашенні заборгованості із заробітної плати по підприємствах щодо яких порушено провадження у справах про банкрутство.

Спільне обговорення, аналіз, та узагальнення певних питань, які виникають при процедурі банкрутства, представниками різних державних органів - це  прогресивна форма співпраці, яка дає позитивний результат.