Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сучасні комунікації в дії: на зустрічі у форматах офлайн та онлайн про актуальне у податковому законодавстві

, опубліковано 04 лютого 2021 о 16:44

Останнім часом початок кожного року характеризується широким спектром новацій у податковому законодавстві. Не є виключенням і 2021 рік, який став насиченим на зміни у цьому напрямку.

Сьогодні, 04.02.2021 одночасно у форматах офлайн та онлайн проведено зустріч начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Ганни Чуб з представниками Спілки українських підприємців (далі – СУП) за темою «Актуальні питання податкового законодавства».

Захід пройшов за участі віце-президента СУП Наталії Єремєєвої; регіонального директора СУП у Дніпропетровській області Ольги Мішуровської; представників СУП та фахівців ГУ ДПС.

Зустріч відкрила начальник ГУ ДПС Ганна Чуб, яка привітала присутніх. Вона зазначила, що з урахуванням побажань бізнесу на зустрічі будуть розглядатись новації законодавства, які особливо актуальні і потребують уваги.

«У минулому році, на наш погляд, створена певна інформаційна платформа для комунікації між податківцями та Спілкою українських підприємців. Протягом 2020 року проводились семінари та зустрічі з питань, які найбільше турбували та цікавили Вас», – зауважила начальник ГУ ДПС.

Ганна Чуб висловила сподівання, що традицію спілкування з платниками на принципах партнерства буде продовжено і у 2021 році. Вона подякувала усім за участь і побажала конструктивного діалогу.

Віце-президент СУП Наталія Єремєєва та регіональний директор СУП у Дніпропетровській області Ольга Мішуровська подякували за організацію заходу та побажали продуктивної роботи.

Зустріч проходила у форматі жвавого діалогу, під час якого учасники заходу обговорювали та отримали відповіді на нагальні питання, пов’язані з новаціями податкового законодавства, запроваджені з 2021 року з податку на додану вартість, на прибуток підприємств та стосовно проведення перевірок.

Підсумовуючи результати проведення заходу Наталія Єремєєва ще раз подякувала усім присутнім за конструктивну бесіду та живе і корисне спілкування.

Віце-президент СУП висловила надію на продовження діалогу і у подальшому, зазначивши, що така комунікація сприяє зворотньому зв’язку між бізнесом та податковою, і є інформаційною платформою отримання певного досвіду для кожної із сторін.