Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці традиційно вітають та вшановують своїх ветеранів

, опубліковано 30 жовтня 2020 о 13:52

Сьогодні, 30 жовтня 2020 року, у режимі відеоконференцзв’язку за організацією Державної податкової служби України відбулася урочиста нарада за участі керівництва ДПС України, очільників територіальних органів ДПС, регіональних осередків Всеукраїнської асоціації ветеранів ДПС в областях, голів та представників обласних рад Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС, представників підрозділів, на які покладено функції інформаційної політики ДПС, присвячена Дню вшанування пенсіонерів і ветеранів податкової служби України.

Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко привітав ветеранів – податківців зі святом та наголосив, що й у подальшому буде всебічно сприяти ветеранському руху.

Начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ганна Чуб привітала та висловила слова вдячності ветеранам податкової служби, відмітив, що це свято є беззаперечним визнанням особливої ролі старшого покоління, виявом глибокої поваги всього суспільства до представників почесної професії – податківця.

Ветерани добре пам’ятають, як створювалась податкова служба України у перші роки нашої незалежності. Вони були першопрохідцями, сумлінно працювали на авторитет служби.

Самовіддана праця у розбудові принципово нової служби незалежної Української держави, багаторічна щоденна кропітка і напружена робота задля забезпечення коштами бюджетів всіх рівнів – це вагомі особисті здобутки старших товаришів – податківців, які започаткували прогресивні новації, направлені на формування покоління сумлінних платників податків.

Кожного року керівництво та працівники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області вітають своїх колег – ветеранів і спільно відзначають це торжество.

Особливі умови сьогодення, пов’язані з карантином, не стали на заваді святкового настрою і ветерани податкової служби Дніпропетровської області отримали подарунки і поздоровлення від своїх молодших колег.

У свою чергу ветерани висловили подяку за увагу і турботу, за те, що молоде покоління служби, якій віддано багато років, не забуває і вшановує досвід і напрацювання попередніх поколінь.

Висловлюємо щиру вдячність нашим ветеранам за все зроблене для розвитку і нової філософії трансформації податкової служби в сервісну службу, за кропітку працю, направлену на переорієнтованість платника на сумлінного, адже – це наша спільна відповідальність за економічну незалежність та гідне місце України серед інших держав світу.

Від усього серця бажаємо їм міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, добробуту та злагоди родинам, світлого та мирного майбутнього!