Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний центр обслуговування платників побував у селі Слов’янка

, опубліковано 23 вересня 2020 о 13:18

Мобільним Центром обслуговування платників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - ЦОП) 23 вересня п.р. здійснено виїзд до Слов’янської  сільської  ради в Межівському районі Дніпропетровської області, село Слов’янка.

Виїзд здійснено у складі працівників управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС), начальника Межівської ДПІ ГУ ДПС, заступника Павлоградсько-Синельниківського відділу електронних сервісів управління електронних ГУ ДПС та працівників Межівської ДПІ ГУ ДПС.

Учасникам заходу надано консультації щодо роботи сервісу ДПС України «Електронний кабінет».

Присутнім були роздані примірники брошур  «Електронний кабінет» - зручний електронний сервіс Державної податкової служби.

Платникам нагадали про графік роботу ЦОПів у період карантину, про номери телефонів для отримання податкової консультації, про адміністративні послуги, що надаються мобільним ЦОПом.

 Фахівцями, задіяними в роботі мобільного ЦОПу було прийнято 25 заяв на отримання адміністративних послуг, в тому числі: заяв за формою 1-ДР - 2, заяв за формою 5-ДР -15, запитів на надання витягу з реєстру платників Єдиного податку - 8, також видано 3 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

Голова Слов’янської  сільської  ради в Межівському районі Дніпропетровської області  Смольська  Галина  Іванівна подякувала за консультації та надані послуги, виявила бажання співпрацювати в питаннях отримання адміністративних послуг в майбутньому.