Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія 2020: задекларуйте отримані доходи до 1 липня

опубліковано 19 червня 2020 о 17:37

На Дніпропетровщині добігає до завершення інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2019 році, яка розпочалась з початку січня і триває до 01 липня 2020 року.

Під час деклараційної кампанії 2020 Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області серед платників проводиться широкомасштабна роз’яснювальна робота різноманітними формами та методами.

Однією з форм такої роз’яснювальної роботи є доведення інформації до платників про важливість своєчасного декларування отриманих ними у минулому році доходів за допомогою банерів «Задекларуйте свої доходи до  1 липня 2020 року», які виготовленні за сприянням Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпровської міської ради у рамках соціальної реклами. Такі банери розміщені у містах Дніпропетровської області:Дніпро, Нікополь, Марганець, Павлоград, Кам’янське, Жовті Води, Синельникове.

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області знову звертається до мешканців Дніпропетровщини і закликає виконати свій конституційний обов’язок та у встановлений законодавством термін подати декларацію про майновий стан і доходи за 2019 рік.