Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Артист Дніпропетровського театру опери та балету Самвел Адамян долучився до кампанії декларування доходів громадян

, опубліковано 18 березня 2020 о 14:21

Вже традиційно до інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо декларування громадянами доходів залучаються артисти, спортсмени, громадські діячі та інші відомі особи міста Дніпра.

Не залишився осторонь цьогорічної кампанії декларування доходів громадян і артист Дніпропетровського театру опери і балету, суперфіналіст телевізійного шоу-проекту «Мастер Шеф» (4 сезон), успішний блогер та просто гарна людина – Самвел Адамян, який прийняв рішення отримати електронний цифровий підпис в центрі обслуговування платників Шевченківської ДПІ Соборного управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

«Надавати звітність в електронному вигляді дуже зручно, тому що є можливість значно заощадити свій час», - зазначив Самвел Адамян.

Артист закликав громадян йти в ногу з часом, отримувати електронний цифровий підпис, декларувати власні доходи та сплачувати податки своєчасно.

«Для того щоб наша країна розвивалася, кожен громадянин має бути сумлінним платником податків», - наголосив Самвел Адамян.