Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання пенсіонерів та ветеранів податкової служби

, опубліковано 30 жовтня 2019 о 17:12

Цього дня податківці України вітають та вшановують колишніх колег, які своєю наполегливою та багаторічною працею створювали, розбудовували та зміцнювали податкову систему України.

В цей святковий день теплі слова шани і подяки адресуються тисячам і тисячам податківців, які демонструють високу професійність, знання справи, громадську мужність і відповідальність.

І в цьому році керівники управлінь, утворених на правах відокремлених підрозділів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області разом з головами районних осередків ветеранської організації традиційно запросили пенсіонерів та ветеранів державної податкової служби до податкових інспекцій і привітали їх зі святом.

Побажали міцного здоров’я, добробуту, миру, сімейного затишку та впевненості в майбутньому, зазначивши, що мудрість, виваженість і знання працівників з багатолітнім стажем та мобільність, ініціативність і професіоналізм нинішніх працівників податкової служби є запорукою створення ефективної служби та забезпечення сервісного обслуговування європейського рівня.