Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ветеранів – податківців Дніпропетровщини привітали зі святом

, опубліковано 30 жовтня 2019 о 17:08

Кожного року 30 жовтня відзначається День вшанування пенсіонерів і ветеранів органів державної податкової служби України.

Ветерани податкової служби – люди, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від наступних поколінь.

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області долучилось до урочистого свята. Податківці ГУ ДПС запросили до себе ветеранів, щоб вшанувати їх багатий та безцінний досвід, який став запорукою якісних змін у реформуванні податкової служби.

Зустріч відбулася у теплій, дружній атмосфері. У відвертій та невимушеній бесіді ветерани згадували про незабутні роки роботи у податковій. Із їх бесід зрозуміло, що ці люди, навіть вийшовши на пенсію, цікавляться життям колективу, переживають за його долю, радіють успіхам.

Керівництво ГУ ДПС від імені усього колективу привітало пенсіонерів та ветеранів податкової служби області зі святом, висловило подяку за їх багаторічну працю, високий професіоналізм, силу духу, внутрішню культуру, гуманізм та формування сучасного стилю податкової служби та побажало добра, мирного неба і здоров’я.

Саме силами та талантом ветеранів створювалась, розвивалась та удосконалювалась податкова служба. У роки її становлення, коли ще не було ні напрацьованого досвіду, ні необхідних знань, ветерани створювали податкову службу, яка є фінансовою основою нашої держави.

Нинішнє покоління фахівців державної податкової служби усвідомлює, що досягнення у роботі ґрунтуються на міцному фундаменті напрацювань попередніх поколінь найкращих майстрів своєї справи, які сьогодні власним прикладом, притаманною їм мудрістю та патріотизмом, виховують і навчають молодих працівників.

Податківці сьогодення зроблять все, аби зберегти та примножити те, що було створено гідними шани старшими колегами.

Наполегливість та відданість обраній справі – неоціненна спадщина, яку ветерани – податківці передали наступним поколінням.