Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків Кам'янського регіону впродовж першого півріччя 2024 року надано 21 169 адміністративних послуг

опубліковано 18 липня 2024 о 10:31

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного  управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) інформує.

Протягом січня – червня 2024 року до ЦОПів Кам'янського регіону надійшло 22 043 звернення у сфері надання адміністративних послуг.

«Впродовж першого півріччя 2024 року платникам податків надано 21 169 адміністративних послуг», зазначила завідувач Кам'янського сектору податкових сервісів управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Савіна Наталія.

Протягом січня – червня 2024 року фахівцями ДПІ Кам`янського регіону  платникам видано 8 538 довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків.

Зареєстровано 434 реєстраторів розрахункових операцій, 543 книг обліку розрахункових операцій.

Видано 333 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.

Стати платником єдиного податку (далі – ЄП) виявили бажання – 1 729 суб’єктів господарської діяльності, 1 684 – внесення змін до відомостей, що містяться у реєстрі платників ЄП,  87 - відмов від застосування спрощеної системи оподаткування, сформовано 3 140 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Державного реєстру фізичних осіб - платників податків видано 3 559 відомостей про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору. 

Також постійно звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн - режимі, використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua