Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч з працівниками Центру надання адміністративних послуг

опубліковано 07 червня 2023 о 16:28

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Днями відбулася робоча зустріч начальника Нікопольської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Нікопольська ДПІ) Наталії Міщенко з представниками Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Нікопольської міської ради. Податківець повідомила про основні податкові зміни, адміністративні послуги, які надаються в ЦОПі Нікопольської ДПІ, щодо права на  податкову знижку.

Також у ході зустрічі обговорено питання взаємодії щодо приведення у відповідність облікових даних громадян та проінформовано про переваги використання електронних сервісів Державної податкової служби України.

Окремо фахівець нагадала про особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) чи програмних РРО, питання належного оформлення трудових відносин, погашення податкового боргу та правильності заповнення реквізитів платіжних документів для сплати податків.

Під час зустрічі учасники заходу отримали відповіді на запитання та друковану продукцію.