Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» в ДПІ у м. Покрові

опубліковано 18 квітня 2024 о 09:31

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

Відбулося засідання «круглого столу» за участі заступника начальника державної податкової інспекції у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валентини Піхтіної та платників податків на тему: «Новації та зміни податкового законодавства».

Під час засідання Валентина Піхтіна проінформувала про новації податкового законодавства, про кампанію декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року.  

Обговорили питання застосування РРО/ПРРО в умовах воєнного стану, оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, своєчасної та повної сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, а також звернули увагу роботодавців та найманих працівників про дотримання законодавства про працю та уникнення неофіційних відносин.

Наприкінці заходу обговорили питання щодо роботи антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс». Усі учасники отримали відповіді на запитання та друковану продукцію.