Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч в Томаківській ДПІ

опубліковано 18 квітня 2024 о 09:30

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

В приміщенні ЦОП Томаківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проведено зустріч начальника Томаківської ДПІ Руслани Рибки з платниками податків на тему «Новації податкового законодавства».

Учасники зустрічі обговорили зміни у законодавстві, а саме – застосування нових форм податкової звітності, зміни ставок податків для платників єдиного податку, особливості застосування РРО/ПРРО, дотримання роботодавцями законодавства про працю та уникнення неофіційних трудових відносин.

Руслана Рибка проінформувала, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року та пояснила, хто має право на податкову знижку, і які документи необхідно надати з податковою декларацією про майновий стан і доходи.

Під час заходу учасники отримали відповіді на питання платників податків та друковану продукцію зазначеної тематики.

Також фахівець звернула увагу, що на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи (dp.ikc@tax.gov.ua), на яку можна звернутись для вирішення актуальних питань податкового законодавства.