Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків

опубліковано 12 квітня 2024 о 10:30

Нещодавно відбулася зустріч представників Васильківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області з платниками податків  Григорівського старостинського округу.

Під час заходу розглядалися  актуальні питання податкового законодавства.

Начальник ДПІ Маргарита Бондаренко акцентувала увагу платників податків, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року та роз`яснила випадки, за яких платники податку зобов`язані подати до податкового органу декларацію про майновий стан і доходи; випадки, за яких декларація не подається; способи подання декларації, терміни її подання та терміни сплати самостійно задекларованих сум податку на доходи фізичних осіб та військового збору.      

Зауважила, що за допомогою мобільного  застосунку «Моя податкова»  у розділі «Послуги» є можливість подати податкову декларацію про майновий стан і доходи. Потрібно завантажити застосунок в AppStore або GooglePlay, ідентифікуватися онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП  будь-якого надавача.

Окрім того, під час спілкування  податківиця зупинилися на особливостях заповнення додатка МПЗ за 2023 рік платниками єдиного податку четвертої групи.

Очільниця акцетувала увагу присутніх, що інформацію про податкові сервіси, новини, статті, анонси, роз’яснення, коментарі керівництва та фахівців і багато корисного, користувачі мають можливість отримувати на офіційних сторінках Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Дніпропетровській області в доступному зручному форматі з соціальної мережі Facebook та месенджерів Telegram та Viber. Це зручно, комфортно та практично – прокоментувала Маргарита Бондаренко.

Під час заходу учасники отримали відповіді на запитання та друковану продукцію.