Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році під час зустрічі з платниками податків

опубліковано 23 січня 2024 о 10:51

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Відбулася зустріч начальника Шевченківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Олени Шиян з платниками податків.

Присутнім повідомили, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році та окреслили категорію платників податків у яких виникає обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи.

Нагадали, що на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській (далі – ГУ ДПС) створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua на яку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями.

Крім того, обговорювались питання застосування РРО/ПРРО, легалізації заробітної плати, правильності заповнення реквізиту «Призначення платежу» при сплаті податкових зобов’язань.