Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками Придніпровської ДПІ за січень – грудень 2023 року надано відвідувачам 45 407 адміністративних послуг

опубліковано 16 січня 2024 о 12:56

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (території обслуговування – Амур-Нижньодніпровський, Індустріальний та Самарський райони м. Дніпра) повідомляє.

За січень – грудень поточного року фахівцями Придніпровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області платникам видано 13 932 довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Зареєстровано 1 361 реєстратор розрахункових операцій, 1 002 книги обліку розрахункових операцій.

Видано 599 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.

Стати платником єдиного податку виявили бажання 10 335 суб’єктів господарської діяльності, внести зміни до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку 1 796 суб’єктів господарської діяльності. Відмова від застосування спрощеної системи оподаткування 321 суб’єкт господарювання, сформовано 10 764 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.