Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Гаряча лінія» в Придніпровській ДПІ з актуальних питань податкового законодавства

опубліковано 16 січня 2024 о 12:51

Днями заступник начальника Придніпровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Оксана Бланк провела сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо актуальних питань податкового законодавства.

Податківець проінформувала щодо подання декларації про майновий стан і доходи з метою реалізації права на отримання податкової знижки. Розповіла, що для подання декларації громадяни можуть скористатися Електронним кабінетом платника або мобільним застосунком «Моя податкова». При цьому наголосила, що для роботи з цими сервісами необхідно мати електронний ключ, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.

Оксана Бланк відповіла на запитання стосовно застосування реєстраторів розрахункових операцій, їх реєстрації та використання.

Також платники податків отримали відповіді на запитання щодо порядку нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, легалізації найманої праці та інших вимог податкового законодавства.