Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування РРО/ПРРО під час інформаційної кампанії

опубліковано 23 листопада 2023 о 17:02

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Сьогодні, 23 листопада 2023 року, робочою групою Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено роз’яснювальну роботу з підприємцями торгівельні об’єкти яких розташовані на проспекті Гагаріна у місті Дніпрі.

Спілкуючись з представниками бізнесу працівники ГУ ДПС звернули увагу на поновлення відповідальності за порушення вимог закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та надали відповіді на питання щодо реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/програмних РРО (ПРРО) з урахуванням норм Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Крім того, підприємці отримали тематичну друковану продукцію з питань реєстрації РРО/ПРРО.