Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна кампанія з питань використання РРО/ПРРО для бізнесу триває

опубліковано 04 жовтня 2023 о 10:26

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Сьогодні, податківцями Криворізького регіону здійснено виїзд до місця зосередження об’єктів бізнесу: кав’ярня «Coffe Craft », магазин «Кави та Чаю «Aroma»», магазин «Файно», магазин «SMS» та інші з метою надання роз’яснень Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Підприємцям розповіли про новації податкового законодавства у сфері реєстраторів розрахункових операцій, запроваджених Законом України № 3219-ІХ.

Проінформували суб’єктів господарювання, що ДПС України пропонує до застосування безоплатне ПРРО від ДПС. Надали роз’яснення присутнім щодо застосування та використання реєстраторів розрахункових операцій ( далі – РРО) та прогамних РРО (далі – ПРРО) при провадженні господарської діяльності.

Посадовці зауважили щодо легалізації найманої праці та переваг офіційного працевлаштування.

Серед присутніх розповсюджено тематичну друковану продукцію.