Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено зустріч з платниками податків у Правобережній ДПІ

опубліковано 26 травня 2023 о 09:35

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони міста Дніпра) інформує.

Днями за участі начальника Правобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ковальчука Віктора відбулася зустріч з платниками податків про актуальні питання податкового законодавства.

Податківець під час заходу повідомив особливості визначення мінімального податкового зобов’язання, запроваджені Законом України від 30 листопада 2021 року №1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Повідомив, що у громадян є можливість реалізувати своє право на податкову знижку. Термін подання декларації на податкову знижку – до 31 грудня 2023 року. 

Звернув увагу, що питання дотримання законодавства щодо виплати заробітної плати, легалізації трудових відносин та зайнятості населення було і залишається одним із основних напрямків діяльності ДПС та місцевих органів виконавчої влади.

Наприкінці обговорювались питання правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу».