Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Марганецькій ДПІ відбувся онлайн семінар

опубліковано 23 травня 2023 о 17:25

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

Нещодавно, у Марганецькій ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Марганецька ДПІ) було проведено семінар для платників податків із наступних питань «Адміністративні послуги. Подання звітності через електронний кабінет. Заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів. Мінімальне податкове зобов'язання». У семінарі прийняли участь заступник начальника Марганецької ДПІ Тетяна Семеновська та платники податків.

Податківець повідомила про порядок надання адміністративних послуг. Нагадала про електронні сервіси ДПС України та про переваги користування електронним сервісом «Електронний кабінет».

Меню «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету надає можливість платникам податків створити електронні документи звітності, перевірити, підписати та надіслати в електронному вигляді до контролюючих органів.  

Вкладка «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» надає доступ до квитанцій щодо приймання та обробки надісланого електронного документа контролюючим органом. 

Переглянути подану звітність, незалежно від способу її подання, включаючи звіти, подані на паперових носіях, можна скориставшись меню «Перегляд звітності» приватної частини Електронного кабінету.  

Крім цього Тетяна Семеновська нагадала про порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів та роз’яснила  що таке мінімальне податкове зобов'язання.