Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у Томаківській ДПІ з платниками податків

опубліковано 23 травня 2023 о 17:23

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

В приміщенні ЦОП Томаківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Томаківська ДПІ) була проведена зустріч начальника Томаківської ДПІ Руслани Рибки із платниками податків на тему «Податкові зміни. Адміністративні послуги. Податкова знижка. Надання звітності в електронному вигляді».

Податківець повідомила, що 06 травня 2023 року набув чинності Закон України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно».

Крім того, нагадала, які адміністративні послуг надаються в ЦОПі Томаківській ДПІ. Роз’яснила, хто має право на податкову знижку, та які документи необхідно надати з податковою декларацією про майновий стан і доходи. Зазначила, що подати податкову звітність, у тому числі і декларацію про майновий стан і доходи можна в електронному вигляді.