Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Лівобережній ДПІ відбулась чергова зустріч з платниками податків

опубліковано 14 грудня 2022 о 11:02

Днями заступник начальника Лівобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Вікторія Іртлач провела зустріч з платниками податків щодо актуальних питань податкового законодавства.

Посадовець проінформувала платників про необхідність застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі - РРО) та програмних РРО при проведені розрахункових операцій та використання електронних платіжних засобів, розповіла про переваги застосування програмних РРО при веденні господарської діяльності та порядку їх реєстрації.

Вікторія Іртлач нагадала про право на податкову знижку за понесеними в 2021 році витратами, оформлення трудових відносин з найманими працівниками, своєчасну сплату податків і зборів до бюджету та можливості одноразового (спеціального) добровільного декларування, яке продовжено до 01 березня 2023 року.

Наприкінці зустрічі податківець відповіла на запитання платників податків та повідомила про можливість звернутись на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.