Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання податкового законодавства під час зустрічі з платниками податків у Правобережній ДПІ

опубліковано 13 грудня 2022 о 10:38

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони міста Дніпра) інформує.

Днями за участі в. о. начальника Правобережної державної податкової інспекції Головного управління  ДПС у Дніпропетровській області (Правобережна ДПІ) Тесленко Тетяни відбулася зустріч для платників податків на тему: «Про актуальні питання податкового законодавства».

Тесленко Тетяна, повідомила про Закон України від 21 вересня 2022 року № 2618-IX «Про внесення змін до розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо ставок акцизного податку на період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану».

У ході заходу обговорено питання отримання податкової знижки; щодо нової форми податкової декларації про майновий стан і доходи з 01 січня 2023 року; щодо продовження строку проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб до 01 березня 2023 року; застосування РРО; трудових відносин.

Тесленко Тетяна, розглянула основні вимоги щодо Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень», що набрав чинності з 01 січня 2022 року.

Наприкінці зустрічі присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.