Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства під час семінару з платниками податків у Правобережній ДПІ

опубліковано 13 грудня 2022 о 10:36

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони м. Дніпра) повідомляє.

Днями за участі в. о. начальника Правобережної державної податкової інспекції Головного управління  ДПС у Дніпропетровській області (Правобережна ДПІ) Тесленко Тетяни відбувся тематичний семінар з платниками податків, де обговорювались питання стосовно актуальних питань податкового законодавства.

Тесленко Тетяна, повідомила про новації податкового законодавства, а саме: з 01 січня 2023 року – нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи.

Звернула увагу, щодо Закону України від 21 вересня 2022 року № 2618-IX «Про внесення змін до розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо ставок акцизного податку на період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану» та Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Податківець, під час семінару розглянула наступні питання, а саме: отримання податкової знижки; одноразове (спеціальне) добровільне декларування; застосування РРО; трудові відносини в умовах воєнного стану.

Наприкінці заходу, Тесленко Тетяна, нагадала про заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» у платіжних документах.

Семінар відбувся у форматі діалогу, де кожен платник мав змогу отримати відповіді на свої питання, а також друковану продукцію.