Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками Павлоградської ДПІ протягом січня – листопада 2022 року надано відвідувачам майже 9900 адміністративних послуг

опубліковано 08 грудня 2022 о 11:35

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.

Протягом січня – листопада поточного року фахівцями Павлоградської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області платникам видано 4754 довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Зареєстровано 229 реєстраторів розрахункових операцій, 737 книг обліку розрахункових операцій.

Видано 488 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.

Стати платником єдиного податку/внести зміни до Реєстру платників єдиного податку/анулювати реєстрацію платника єдиного податку виявили бажання 596 суб’єктів господарської діяльності, сформовано 1244 витяги з реєстру платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб - платників податків видано 1375 відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.