Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Лівобережній ДПІ відбулась чергова зустріч з платниками податків

опубліковано 30 листопада 2022 о 10:34

Нещодавно заступник начальника Лівобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Вікторія Іртлач провела зустріч з платниками податків щодо змін у податковому законодавстві в умовах воєнного стану.

Посадовець розповіла присутнім  про основні моменти застосування РРО/ПРРО в умовах сьогодення та наголосила на необхідності забезпечення споживачам  можливості здійснювати розрахунки у безготівковій формі із застосуванням електронних платіжних засобів. Також наголосила, які підприємці-спрощенці можуть здійснювати діяльність без застосування РРО чи ПРРО, але за умови використання розрахункових квитанцій та КОРО.

Вікторія Іртлач звернула увагу платників податків на оформлення трудових відносин з найманими працівниками, своєчасну сплату податків і зборів до бюджету, право на податкову знижку за понесеними в 2021 році витратами та можливості одноразового спеціального добровільного декларування, яке продовжено до 1 березня 2023 року.

Наприкінці зустрічі податківець відповіла на запитання платників податків та повідомила про можливість звернутись на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.