Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено інформаційну акцію у приміщенні ЦОПу м. Кам'янське

опубліковано 24 листопада 2022 о 11:28

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) (далі – відділ комунікацій з громадськістю ГУ ДПС) інформує.

Фахівці відділу комунікацій з громадськістю ГУ ДПС провели інформаційну акцію у приміщенні ЦОПу м. Кам'янське для платників податків під час якої проінформували відвідувачів про актуальні питання податкового законодавства в умовах воєнного стану, а саме:

• Закон України від 15 серпня 2022 року № 2516-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (набрав чинності 02.09.2022);

• 19 липня 2022 року набрав чинності Закон України від 01 липня 2022 року № 2352-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин».

Під час спілкування відвідувачі ЦОПу отримали друковану продукцію щодо новацій податкового законодавства в умовах воєнного стану.