Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» в Марганецькій ДПІ

опубліковано 15 вересня 2022 о 11:38

За організацією відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) нещодавно в Марганецькій ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській (Марганецька ДПІ) заступник начальника Марганецької ДПІ Тетяна Семеновська  провела засідання «круглого столу» з платниками податків на тему «Зміни в  податковому законодавстві. Основне про одноразове (спеціальне) добровільне декларування. Застосування РРО та програмних РРО. Про податкову знижку. Заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів».

Тетяна Семеновська проінформувала учасників «круглого столу» про останні зміни у податковому законодавстві, а саме про Закон України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України», яким, зокрема, продовжено строк проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб до 01 березня 2023 року.

Окремо на засіданні обговорювались питання застосування РРО та програмних РРО, право на податкову знижку, порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів.

Під час засідання учасники заходу отримали відповіді на запитання та друковану продукцію.