Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Томаківській ДПІ відбулась інформаційна зустріч з платниками податків

опубліковано 16 серпня 2022 о 13:47

Нещодавно у Томаківській ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Томаківська ДПІ) за організацією відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) відбулась зустріч начальника Томаківської ДПІ Руслани Рибки з платниками податків на теми: «Останні зміни податкового законодавства. Особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування. Легалізація заробітної плати. Заповнення реквізиту "Призначення платежу»».

Руслани Рибки повідомила про основні зміни в Податковому кодексі України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями.

Окремо відмітила, що до 01 вересня 2022 року усі бажаючі фізичні особи мають можливість легалізувати свої активи в рамках податкової амністії. Назвала хто може скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням, що є об’єктами одноразового добровільного декларування та ставки одноразово добровільного збору, передбачені для об’єктів декларування. Наголосила, що декларування активів здійснюється виключно за бажанням громадянина, який має право на таке декларування.

Наприкінці обговорювались питання щодо легалізація заробітної плати, правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу».

Учасникам заходу розповсюджена власна друкована продукція зазначеної тематики.