Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-засідання з питань наповнення селищного бюджету та ефективного використання бюджетних коштів Межівської селищної ради

опубліковано 12 серпня 2022 о 13:27

Днями Межівською селищною територіальною громадою за участю фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено онлайн-засідання комісії з питань наповнення селищного бюджету та ефективного використання бюджетних коштів Межівської селищної ради.

Від податкової служби у засіданні прийняли участь: заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов (онлайн), начальник Межівської державної податкової інспекції ГУ ДПС Людмила Дудко, начальник Павлоградського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС Людмила Вельма, начальник Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС Олександр Коновалов, головний державний інспектор відділу контролю за виробництвом та обігом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах та ліцензування торгівлі підакцизними товарами та зберігання пального управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС Неля Ткаченко.

Під час засідання обговорено питання щодо наповнення бюджету за рахунок погашення заборгованості земельного податку з громадян, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

Людмила Дудко звернула увагу присутніх, що для оперативної та якісної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю запроваджено Комунікаційну податкову платформу, яка покликана активізувати співпрацю державного органу з платниками. На базі ГУ ДПС створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.

На цю скриньку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.

Захід пройшов у форматі конструктивного спілкування, учасники отримали фахові відповіді на питання, які виникають у роботі органів місцевого самоврядування.