Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання робочої групи Саксаганської районної у місті ради

опубліковано 12 серпня 2022 о 13:22

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Криворізький регіон) інформує.

У приміщенні виконкому Саксаганської районної у місті Кривому Розі ради відбулось засідання робочої  групи щодо надходжень плати за землю та з питання заборгованості по платі за землю суб’єктами господарювання.

В засіданні робочої групи прийняли участь: заступник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов (онлайн), головний державний інспектор Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Дмитро Шкленський, головний державний інспектор Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталія Писакова.

«В цей нелегкий для держави час сплата податків – це патріотизм з боку бізнес-спільноти. Своєчасне виконання платниками податкових зобов’язань – це забезпечення фінансової стабільності нашої держави, підтримка економічного фронту та територіальної цілісності нашої країни.» – зазначив Валерій Леонов.

В ході засідання обговорювались питання:

  • щодо виконання планових надходжень до бюджету від плати за землю;
  • щодо очікуваних надходжень по платі за землю у серпні 2022 року;
  • щодо здійснення заходів до боржників з погашення заборгованості по платі за землю.

Наприкінці засідання робочої групи роз’яснено ситуацію стосовно стану погашення боргів, виявлено причини ускладнення фінансово-економічного стану підприємств в умовах воєнного часу, надано консультаційну допомогу в питаннях погашення заборгованості, надані доручення щодо очікуваних прогнозних показників та виконання дохідної частини бюджету міста.