Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кам'янською ДПІ проведено засідання «круглого столу» з платниками податків

опубліковано 05 серпня 2022 о 10:18

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) повідомляє.

Нещодавно за участі начальника Кам'янської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Кам'янська ДПІ) Шевчука Сергія проведено засідання «круглого столу» для платників податків, де розглядалися питання стосовно податкового законодавства під час дії воєнного, надзвичайного стану.

Шевчук Сергій повідомив, що відповідно до п. 9 прим. 21  розділу VIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464) тимчасово, на період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану та протягом трьох місяців після припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану, штрафні санкції, визначені частиною одинадцятою ст. 25 Закону № 2464, не застосовуються.

У ході заходу обговорено особливості декларування громадянами доходів за 2021 рік, одноразове (спеціальне) добровільне декларування; питання застосування РРО; питання трудових відносин в умовах воєнного стану.

Наприкінці зустрічі присутні отримали відповіді на питання, що їх цікавили, та друковану продукцію.