Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків щодо податкових новацій

опубліковано 17 травня 2022 о 14:44

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (території обслуговування: Амур-Нижньодніпровський,  Індустріальний та Самарський райони м. Дніпра) інформує.

Відбулася зустріч заступника начальника Амур-Нижньодніпровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Оксани Бланк з платниками податків на тему: «Новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Податківиця проінформувала присутніх про основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо законів України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» та від 14 грудня 2021 року № 1946-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні».

Крім того, очільниця нагадала про декларування доходів громадянами.

Наприкінці зустрічі обговорювались питання легалізації заробітної плати, правильності заповнення реквізиту «Призначення платежу» при сплаті податкових забов’язань та роботи антикорупційного сервісу ДПС «Пульс».