Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На платформі ZOOM відбулось онлайн-засідання виконавчого комітету Криворізької міської ради

опубліковано 07 грудня 2021 о 09:39

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Криворізький південний регіон) інформує.

В умовах запровадження карантинних заходів виконавчим комітетом Криворізької міської ради проведено онлайн-засідання з представниками податкової служби за участі заступника начальника Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб  та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Олени Балуєвої.

В ході онлайн-засідання обговорювались питання щодо виконання плану надходження  «галузевих» податків і зборів, у тому числі єдиного податку I та II групи платників податків протягом 10-ти місяців 2021 року у порівнянні з відповідним періодом 2020 року.

За результатами засідання розроблено план спільних дій для недопущення невиконання плану надходжень до бюджетів усіх рівнів. Звернули увагу, що для належного виконання планових показників наповнення місцевого бюджету повинна проводитись робота в тісній співпраці між податковою службою та органами місцевого самоврядування.