Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сплата податків повинна стати нормою життя для кожного з нас

опубліковано 24 лютого 2020 о 12:50

Кожного року фахівцями Криворізького північного управління приділяється особлива увага роз’яснювальній роботі серед громадян з питань декларування доходів.

Підтримати податківців під час проведення роз’яснювальної роботи з питань декларування доходів громадян, отриманих у 2019 році побажав директор - художній керівник та головний режисер театру «Академія руху», заслужений діяч мистецтв України Бєльський Олександр Гнатович.

Театр «Академія руху» гідно представляв Україну на престижних театральних форумах у Франції, Данії, Німеччині, Латвії, Швеції, Албанії, Угорщині, Польщі. Театр має 5 вищих нагород Гран-прі на регіональному театральному фестивалі Придніпров’я «Січеславна».

За значний внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Дніпропетровської області, вагомі трудові досягнення та з нагоди Дня соборності України Олександр Гнатович в 2006 році отримав почесне звання «Заслужений діяч мистецтв України». У 2014 році був нагороджений за багаторічну плідну працю на мистецькій ниві Криворіжжя, розбудові театрального мистецтва в місті, області і країні відзначений званням «Почесний громадянин міста Кривого Рогу».

Усвідомлюючи важливість питання наповнення бюджетів як чинника від якого залежить добробут держави, керівник театру звернувся до громадян, які повинні задекларувати доходи, отримані у 2019 році, та закликав їх своєчасно виконати свій конституційний обов’язок: задекларувати доходи та сплатити податки.

«Декларуючи доходи і сплачуючи податки, громадяни приносять користь рідному місту. З цього починається відродження і розвиток нашої держави, вітчизняної культури, мистецтва, освіти. Ми можемо змінити життя на краще! Для цього сплата податків повинна стати нормою життя для кожного з нас» - зазначив Олександр Бєльський.