Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг щодо реєстрації програмного РРО

опубліковано 22 вересня 2023 о 14:27

Податківці Васильківської державної податкової інспекції Головного управління у Дніпропетровській області проводять інформування платників податків щодо новацій Закону України від 30.06.2023 №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», в частині роз’яснення вимог законодавства щодо застосування РРО/ПРРО.

Днями податківцями проведено тренінг-навчання на тему «Реєстрація програмного РРО» надавши практичну допомогу щодо покрокової реєстрації програмного РРО, ознайомивши платника з його послідовними діями для реєстрації програмного РРО.

Також була акцентована увага на те, що податковою службою розроблено відповідне програмне забезпечення і надається воно платникам безкоштовно, завантажити його можна на телефон, планшет чи ноутбук. При цьому реєстрація як РРО, так і програмного РРО здійснюється в контролюючому органі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків. 

Крім того, платникам нагадали про легалізацію найманої праці, погашення податкового боргу, комунікаційну податкову платформу та застосування податкової знижки.