Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дніпропетровщина: мобільний ЦОП та ЦНАПи спільно надають послуги

, опубліковано 11 квітня 2024 о 15:44

Протягом 1-го кварталу 2024 року працівники державних податкових інспекцій Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) здійснили 43 виїзні чергування у Центрах надання адміністративних послуг у Дніпропетровській області (ЦНАП).

Адміністративні та інші послуги отримали мешканці м. Кривого Рогу та Криворізького району області, які звернулись до Прозорого офісу Інгулецького району та Центру Віза м. Кривий Ріг; Прозорого офісу соціальних послуг Тернівської районної у м. Кривий Ріг ради, а також до ЦНАПів Зеленодольської міської ради, Нивотрудівської, Карпівської та Гречаноподівської сільських рад, Широківської селищної ради.

Суб’єктам звернення надано 131 адміністративну та 101 іншу послугу. Комунікували з платниками з нагальних питань: звірка по земельному податку та МПЗ; «Деклараційна кампанія 2024», у рамках якої прийнято 22 податкові декларації про майнових стан і доходи; застосування РРО/ПРРО, користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України (Електронний кабінет, застосунок «Моя податкова»).

Нагадали про комунікаційну податкову платформу ГУ ДПС – ефективного формату спілкування з бізнесом та громадськістю, про сторінку «ДПС у Дніпропетровській області» соціальної мережі Facebook.

Велика кількість відвідувачів, які звернулись до співробітників податкової служби у ЦНАПах, – внутрішньо переміщені особи переважно з Дніпропетровської, Херсонської, Запорізької, Донецької, Харківської та Миколаївської областей. У Криворізькому регіоні станом на 01.02.2024 обліковується близько 80 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Платники отримали спектр послуг в атмосфері ділового партнерства та взаємоповаги.