Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП податкової Дніпропетровщини – до мешканців територіальних громад Кам'янського району

, опубліковано 11 квітня 2024 о 15:40

Податківці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) продовжують надавати консультативні та адміністративні послуги під час чергування у приміщеннях Центрів надання адміністративних послуг у Дніпропетровській області (далі – ЦНАП).

Протягом січня – березня поточного року співробітники державних податкових інспекцій (ДПІ) ГУ ДПС здійснили 64 таких виїзних чергування у ЦНАПах Кам’янського району області. Послуги податкової отримали відвідувачі ЦНАПів: Дніпровської філії ЦНАПу у м. Кам’янське, у містах Вільногірськ та Жовті Води; виконкому Верхньодніпровської та Верхівцевської міських рад; Божедарівської селищної та Затишнянської сільської рад.

Суб’єктам звернення надано 137 адміністративних та 84 інші послуги. Працівниками ДПІ прийнято 17 податкових декларацій про майновий стан і доходи за 2023 рік.

Відвідувачам ЦНАПів фахівці податкової надали роз’яснення щодо: особливостей оподаткування у період дії воєнного стану, застосування РРО/програмних РРО, нарахування та сплати земельному податку і МПЗ.

Нагадали про «Деклараційну кампанію 2024». Акцентували увагу на електронних сервісах ДПС України, зокрема Електронному кабінеті, а також на можливостях мобільного застосунку «Моя податкова».

Наближення послуг до платників, створення максимально комфортних умов для виконання ними своїх податкових обов’язків – у пріоритеті податкової Дніпропетровщини.