Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

, опубліковано 10 грудня 2021 о 17:05

22 грудня 2021 року о 10 год. 15 хв. у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області за адресою: м. Дніпро, вул. Сімферопольська, буд. 17-а, каб. 422 (4-й поверх 10-ти поверхової адміністративної будівлі), з урахуванням обмежувальних протиепідемічних заходів (відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 09.12.2020), відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області.

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області від 08.11.2021 № 769, сформувала список учасників, з яким ви можете ознайомитись на субсайті «Головне управління ДПС у Дніпропетровській області» у розділі «Для громадськості – Громадська рада – Ініціативна група – Установчі збори» та здійснює організаційні, методичні заходи з підготовки установчих зборів.

У зазначеному розділі розміщено біографічні довідки, фото та мотиваційні листи делегованих інститутами громадянського суспільства (далі – ІГС) представників, а також відомості за останні шість місяців щодо результатів діяльності ІГС.

 

Для уточнення інформації звертайтеся за телефоном (056) 374-31-32.

 

*Реєстрація учасників розпочинається о 09 год. 45 хв. та потребує наявності документу, що засвідчує особу.

 

Додатки:

 1. Список кандидатів до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області, які братимуть участь в установчих зборах

2. Мотиваційні листи кандидатів

3. Біографічні довідки

4. Відомості щодо результатів роботи діяльності інститутів громадянського суспільства